top of page

Новини

неделя, 9 юни 2024 г.

Драматизация "Принцесата и свинарят"

Учениците на ПГТ "Вл.П.Минчев" Владимирово с ЧЕТИРИ награди от Национален многоезичен фест "Словото - сила и необятност", проведен от 7 до 9 юни във Влинград.
ГРАНД ПРИ на фестивалното жури,
Награда за въздействащо изпълнение,
Награда за главна мъжка роля на Йордан Атанасов от 10а,
Награда за Любимец на публиката на Зорница Красимирова от 9в, както и серия от нестихващи овации и поздрави на публика и жури, носят като награда за труда си, клубове за занимания по интереси "Драматизация" и "Школьник" с ръководители А. Алексиева и Н. Баянова.

Няколко неуморни месеца труд носят на учениците и ръководителите на клубовете поздравления, заряд, емоции и вдъхновение! На сцената във Велинград, наред с над петдесет трупи и други участници, театралите на ПГТ представят пиеса от Андерсен - "Принцесата и свинарят" в изпълнение на учениците на Гимназия Минчев на руски език. Наградите за заслужени от целия екип на нашия млад театър - Вероника Аврамова, Никол Георгиева, Зорница Красимирова, Веселин Канов, Йордан Атанасов, Ивана Ицова, Янко Петров, Красимир Кирилов. Цялостното въздействие се дължи и на прекрасните декори, които Веселин Канов изработи и не на последно място на професионалните костюми, които получихме с любезното съдействие на Директора на Драматичен театър "Драгомир Асенов", гр. Монтана, г-н Стефан Милков с подкрепата на г-жа Веселка Гогова.

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page