top of page

Новини

сряда, 15 ноември 2023 г.

Гимназията по транспорт във Владимирово отбелязва седмицата на професиите

Европейската седмица на професиите отбелязват ученици и учители от Професионална гимназия по транспорт "Вл. П. Минчев" в монтанското село Владимирово.

В следващите дни децата от 8 до 12 клас ще провеждат различни мероприятия, свързани с тяхното обучение, които ще са от състезателен характер, обясни за Радио ВИДИН директорът на учебното заведение Цанка Карчева:

"През всичките тези дни учениците участват в отбори и техните точки се трупат, и в понеделник ще наградим отбора, който се е представил най-добре и съответно следващите. Учениците проявяват голям интерес всяка година към тази седмица."

По повод началото на акция "Зима", днес учениците са провели и състезание по смяна на гуми, добави директорът:

"Започва, да, акция "Зима", така че те да се научат как на лекия автомобил, защо е необходимо, как се прави и пак под формата на състезание беше, в отбори и смяна на гумите."

На 20 ноември победителите от състезанията ще получат своите награди, които ще връчи специално избрано за повода жури, допълни още Цанка Карчева.

Автор: Виктория Топалска

БНР Радио Видин:
https://bnr.bg/vidin/post/101908385/gimnaziata-po-transport-v-selo-vladimirovo-otbelazva-sedmicata-na-profesiite

Аудио новини:
https://pgt-vladimirovo.bg/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F#%D0%B0%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page